(Nederlands) Ons goede doel – 2017

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ons goede doel voor dit jaar is om al diegenen die moeten leven met een spierziekte een steuntje in de rug te geven en hen te laten weten dat we er voor hen zijn. Hiertoe organiseren wij in 2017 een wedstrijd in het kader van de Wintertijd Challenge van de stichting Spieren voor Spieren.

Ons jeugdlid Kaya heeft zelf een spierziekte en is ambassadeur voor Spieren voor Spieren. Hij houdt daarmee binnen onze vereniging het besef levend dat wij enerzijds erg boffen en anderzijds dat het voor velen met een spierziekte ook mogelijk is om te sporten en voluit van het leven te genieten. Het is daarom zeer belangrijk om te helpen de mogelijkheden hiervoor verder te vergroten.

De beste manier om Kaya te leren kennen is via Kaya zelf en zijn moeder. Het filmpje is al weer een paar jaar oud, maar Kaya is nog steeds hetzelfde.

Doe mee en help ons Spieren voor Spieren ondersteunen.

(Nederlands) LVB networks

(Nederlands)

LVB Networks

ClubCollect

Verzorgt de contributie-inning voor onze vereniging. Ook voor die van u?

Schermen& Coaching & clinics

Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshop in het Gooi, Eemland en omgeving Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshops in het Gooi, Eemland en omgeving.

Newsletter

Tweets