(Nederlands) Helaas geen wereldrecord, wel een prachtige dag!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Iets meer dan een jaar geleden zijn wij, mede door jullie deelname en sponsoring, in staat geweest om het evenement ‘Samen in Stelling’ te organiseren. De formule die voor dit schermevenement werd gehanteerd was: ‘grootste aantal deelnemers in een equipe-wedstrijd’.

De Guinness World Records organisatie had één jaar de tijd om tot haar definitieve oordeel over het behalen van het gestelde doel te komen.

Inmiddels heeft de Guinness World Records organisatie ons medegedeeld dat wij niet het wereldrecord zullen krijgen.

De reden is dat zij het aantal van 89 deelnemers niet voldoende representatief achtte voor een Guinness Wereld Record.

Blijft natuurlijk staan dat we tezamen heel mooie positieve resultaten bereikt hebben op de verschillende doelstellingen.

We lopen ze even na:

  1. Stichting Spierkracht, die ouders en patiënten met LGMD2D ondersteunt, heeft een leuk bedrag ontvangen (€927,60);
  2. Veel aandacht is verkregen voor de schermsport in de regio Eemland, Gooi en Vechtstreek, in het bijzonder in equipeverband;
  3. De aandoening Limb Girdle Muscular Dystrophy type 2D heeft door de publiciteit een bredere bekendheid gekregen.

De organisatie heeft achteraf van verschillende zijden positieve feed back gekregen over de opzet, waarvoor wij jullie van harte danken

Wij concluderen daaruit, dat deelnemers en wedstrijdleiding, de deelname aan ‘Samen in Stelling’ als prettig hebben beleefd.

Het 15-jarig bestaan van Schermvereniging Vívás heeft daarmee een mooie viering gehad.

Wij hopen dat alle bij dit evenement betrokkenen goede herinneringen koesteren en danken nogmaals iedereen voor de inzet.

Namens de organisatie van ‘Samen in Stelling’

 

Paul van Dam

 

(Nederlands) LVB networks

(Nederlands)

LVB Networks

ClubCollect

Verzorgt de contributie-inning voor onze vereniging. Ook voor die van u?

Schermen& Coaching & clinics

Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshop in het Gooi, Eemland en omgeving Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshops in het Gooi, Eemland en omgeving.

Newsletter

Tweets