(Nederlands) Ja, we doen mee! Ook in 2017

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In 2017 gaan we voor de Wintertijd Challenge om het werk van Spieren voor Spieren te ondersteunen. Je leest meer over wat we gaan doen in de aankondiging van het evement.

Je kunt als schermer deelnemen (individueel of als team) of als een sponsor. Wat je voorkeur ook is, we verwelkomen je deelname en we hopen je te zien op de dag zelf. Je kunt jezelf registreren met behulp van het inschrijvingsformulier. Wanneer we je formulier ontvangen hebben zullen we dit per e-mail bevestigen en je laten weten hoe je kunt betalen. Je inschrijving is formeel wanneer we je betaling ontvangen hebben. We sturen je dan alle verder benodigde informatie en voegen je mailadres toe aan onze mailinglijst. Via de mailinglijst ontvang je bericht over verdere ontwikkelingen.

Schermers

Als schermer kun je je individueel of als team/equipe inschrijven (individueel ingeschreven schermers worden door de organisatie samengevoegd tot equipes). Schrijf je je als team in, dan zal een van de teamleden als contactpersoon voor het team fungeren. De kosten voor deelname bedragen € 50 per equipe of € 12,50 als individuele schermer. We verwachten weinig kosten (eigenlijk alleen de zaal en wie weet is dat gratis), dus alles gaat naar het goede doel!

Als je inschrijving betaald is ontvang je een officiële uitnodiging.

Sponsor(s)

Als individuele sponsor kun je het evenement bijwonen als je dat wilt. Je kunt voor elk bedrag sponsoren. Een leuke formule is dat je voor iedere treffer die het door jou ondersteunde team maakt een klein bedrag schenkt.

Corporate sponsoring

Als je als bedrijf het evenement wilt sponsoren, neem dan contact op met het organiserend comité voor alle details. Als je wilt kunnen je bedrijfsnaam en logo op de hoofdpagina of sidebar van de website vermeld worden.

(Nederlands) LVB networks

(Nederlands)

LVB Networks

ClubCollect

Verzorgt de contributie-inning voor onze vereniging. Ook voor die van u?

Schermen& Coaching & clinics

Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshop in het Gooi, Eemland en omgeving Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshops in het Gooi, Eemland en omgeving.

Newsletter

Tweets