(Nederlands) Spieren voor Spieren en de Wintertijd Challenge

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vívás organiseert ook zijn eigen challenge! Alle gegevens voor de inschrijving vind je bij ‘Ja we doen mee – ook in 2017

Op zaterdagavond 28 oktober beginnen we om 22:00u te schermen in de Trits in Baarn en we schermen door tot 00:01u op de 29e! Daarna drinken we nog een drankje met de belangstellenden en we gaan met een goed gevoel op huis aan.

De formule is simpel: we warmen 15 – 20 minuten intensief op onder leiding van Lars Kramer en daarna gaan we veel schermen in equipe-verband. We proberen zoveel mogelijk de equipes op ervaringsniveau en wapen in te delen. Mensen die nog nooit equipe geschermd hebben krijgen extra aandacht van coaches en ervaren schermers. Het is uitdrukkelijk geen wedstrijd, we schermen twee uren voor het goede doel. De enige prijs die we dan ook uitreiken is aan die persoon of die equipe die het meeste sponsorgeld bijeen heeft weten te brengen.

Om zoveel mogelijk mensen ook te laten schermen verzoeken we deelnemende teams om waar mogelijk ook een tweede keuze voor wapens te hebben, dat maakt het indelen wat makkelijker. Het is ook welkom als je als equipe een melderset kunt meenemen. We hebben er zelf drie, maar het zou goed zijn als iedereen elektrisch kon schermen. Voor de duidelijkheid: we gaan er vanuit de equipes die uit beginnende schermers bestaan mechanisch schermen. Het ontbreken van elektrisch materiaal is dus geen probleem (maar laat het wel even weten).

Mocht je mee willen schermen maar heb je geen equipe, laat dan even weten. We kijken dan of we je kunnen matchen.

Formulier voor het werven van sponsors

Het doel van een benefietwedstrijd is altijd het bijeen brengen van geld. Willen jullie binnen je vereniging helpen geld bij elkaar te brengen voor Spieren van Spieren, dan kun je het onderstaande formulier gebruiken:

Sponsorformulier Wintertijd

(Nederlands) LVB networks

(Nederlands)

LVB Networks

ClubCollect

Verzorgt de contributie-inning voor onze vereniging. Ook voor die van u?

Schermen& Coaching & clinics

Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshop in het Gooi, Eemland en omgeving Onderricht in schermen op floret, sabel en degen, clinics en workshops in het Gooi, Eemland en omgeving.

Newsletter

Tweets